Totalul afișărilor de pagină

luni, 16 mai 2011

din plastic privind

  Ea are inima de plastic, atarna aici, neapartinand de fapt nimanui. Are ochii caprui, ochi desenati posibil cand creatorul ei era deja obosit dupa ce a dat nastere la sute de supravietuitoare ca ea.
 Ea are parul blond si o enerveaza agrafele colorate ce le primeste de la stapana-mama.
 Ea priveste ploaia de acolo de unde a fost uitata , uneori pe balcon, uneori sub carti, uneori e lasata sa zaca goala si chiar si in goliciunea ei de plastic si-ar dori sa simta picaturile de ploaie.
 Ea s-a nascut moarta si nici macar nu stie daca i-ar placea sa se fi intamplat altfel. Poate i-ar placea daca ar fi stiut sigur ca ar simti  atunci gustul de inghetata de caramel, dar totusi prea putin si-ar dori sa simta ca ceva in pieptul ei pompeaza.
 Ea nu are memorie,dar stie sa soarba din clipa. Daca ai intreba-o ce o doare ar raspunde ca o doare gustul de plastic din gura si ca ar vrea sa simta cerul si tarana.


 Am intalnit-o cand dormea sub o masa de lemn de stejar , fara maini, fara picioare. Purta o rochie alba cu pete de oja verde, avea acelasi zambet si aceeasi privire, privire de plastic.






 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu